WTA Sydney: Kvitova protiv Barty za naslov

Foto: fah

Čehinja Petra Kvitova bit će suparnica Australke Ashleigh Barty u finalu WTA turnira tenisačica u Sydneyu, ona je u polufinalu nadigrala Bjeloruskinju Aleksandru Sasnovič sa 6-1, 6-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije u petak Barty je sa 6-7 (4), 6-4, 7-5 nadigrala Nizozemku Kiki Bertens.

Zbog kiše u Sydneyu odigran je samo jedan polufinalni dvoboj ATP turnira tenisača u kojemu je talijanski veteran Andreas Seppi sa 7-6 (3), 6-4 pobijedio Argentinca Diega Schwartzmana. Seppi će se za naslov boriti protiv boljeg iz dvoboja Francuza Gillesa Simona i Australca Alexa De Minaura.

REZULTATI POLUFINALA,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TENISAČICE:

Ashleigh Barty (Aus) – Kiki Bertens (Niz/7) 6-7 (4), 6-4, 7-5

Petra Kvitova (Češ/5) – Aleksandra Sasnovič (Bje) 6-1, 6-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TENISAČI:

Andreas Seppi (Ita/8) – Diego Schwartzman (Arg/3) 7-6 (3), 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.