Xavi se predomislio i ostaje na klupi Barcelone

Foto: fah

Trener Barcelone Xavi ipak se predomislio te neće napustiti klupu katalonskog diva. Dakle, Xavi se predomislio iako je Barca nakon El Clasica ostala bez šansi za osvajanja naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također… Nedavno je Barcelona ispala u četvrtfinalu Lige prvaka od PSG-a te je i to veliki udarac za još uvijek aktualnog prvaka Španjolske. Ranije su ispali i iz Kupa te mogu smatrati kako je ova sezona za njih itekako neuspješna, a s čime se slažu i navijači.

Ranije je Xavi nakon serije loših rezultata najavio da će nakon završetka sezona otići iz Barce te je najavio kako će to učiniti čak i usprkos svemu te ranijim zaslugama. Međutim, izgleda da se predomislio, došlo je do velikog preokreta. Tek treba vidjeti reakciju samih navijača ponosa Katalonije.

Podsjetimo, trener Barcelone je imao večeras sastanak s klupskim predsjednikom Joanom Laportom koji ga je molio da se predomisli. Xavi je očito popustio te će katalonski klub voditi i poslije Europskog prvenstva ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest o Xaviju je potvrdio i novinar Fabrizio Romano, koji je kazao kako je spomenuti trener pristao na uvjete Barcelone te će se dogovor finalizirati u predstojećim danima. Dakako, radi se o iznenađenju budući da se tjednima tražio novi trener kluba s Nou Campa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.