Yaya Toure – nevjerojatan nogometaš u prilici je oboriti rekord

Yaya Torue (31), igrač nevjerojatnih mogućnosti i dosega u prilici je ispisati povijest nogometa u Africi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zajedno sa Pierre-Emerickom Aubameyangom iz Borussie te vratarom Lillea Vincentom Enyeamom ostao je u konkurenciji za najboljeg nogometaša Afrike.

Ukoliko se to dogodi, izvanredni zadnji vezni Manchester Citya, ispisao bi jedinstven rekord: postao bi četvrti puta za redom najbolji igrač Afrike.

U konkurenciji sjajnih afričkih nogometša to bi bio zaista jedinstveni i teško ponovljivi rekord. Jedini koji je do sada tri puta osvajao ovu titulu je Ganac Abedi Pele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvanredni reprezentativac Obale Bjelokosti već petu sezonu igra sa velikim uspjehom za Manchester City. Četiri sezone prije toga igrao je za Barcelonu, a njegov odlazak se smatra jednim od većih promašaja u politici katalonskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.