Za Švicarce crni dan u nogometu, Francuzi mogu bolje

Nakon katastrofalnog poraza od Francuske 2-5, izbornik Ottmar Hitzfeld kazao je da će ovo biti upamćeno kao crni dan za švicarski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo će biti upamćeno kao crni dan za švicarski nogomet. Dva gola u razmaku od dvije minute su nas pokopala. Francuzi su iskoristili sve naše pogreške. No, mora se priznati oni su vrlo jaka reprezentacija”, rekao je švicarski izbornik Ottmar Hitzfeld,

Švicarska je pala u samo dvije minute, u 17. su primili gol nakon kornera, a čim su krenuli sa centra još jedan. Nakon toga samo je bilo pitanje koliko će tešku katastrofu doživjeti Švicarci.

“Teško se pomiriti nakon takvog poraza. Očekivali smo bolji rezultat, ili barem našu bolju igru. No, kad primiš dva gola u dvije minute, onda se nije lako vratiti u utakmicu. Dobro su nas stisli, a mi smo gubili lopte u opasnim zonama. Ako analizirate golove koje smo primili, lako možete zaključiti da su oni pali nakon naših pogrešaka”, izjavio je švicarski stoper Johan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuzi optimistični

Francuski nogometaš Karim Benzema uvjeren je pak da će momčad iz utakmice u utakmicu biti sve bolja.

“Odlično se slažem u Giroudom u napadu. U glavi sam sto posto, ali mogu i bolje. Ponosan sam i sretan, igramo kao momčad, a od toga sam i ja profitirao. Siguran sam da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji”, rekao je Karim Benzema nakon susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moussa Sissoko, koji je zabio za 5-0, smatra da je Francuska spremna za veliki rezultat na SP u Brazilu. “Igramo jako dobro, snažni smo u obrani, a u napadu stvaramo puno šansi, i puno zabijamo. Naši napadači su puni samopouzdanja, ali zabijaju i drugi igrači, a to je odlično za momčad. Tko kod uđe na teren pruži odličnu partiju i mislim da smo spremni za veliki rezultat”, kazao je Sissoko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.