Zagreb pun uglednih gostiju uoči utakmice protiv Ukrajine: Hoće li Ivan Perišić biti prvi Hrvat na Old Trafordu?

Foto: fah

Do utakmice Hrvatska – Ukrajina na Maksimiru ostalo je tek nekoliko sati, u hrvatsku metropolu stigli su i brojni ugledni gosti, predsjednik HNS-a Davor Šuker ugostio je predsjednika Ukrajinskog nogometnog saveza Andriya Pavelka. Prostorije HNS-a posjetio je i bivši nogometaš Crvene zvezde i Reala te bivši reprezentativac Jugoslavije Predrag Mijatović, koji će večeras s tribina pratiti derbi kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Hrvatske i Ukrajine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: HNS

Kad smo kod Mijatovića, u hotelu Esplanade u Zagrebu u društvu Mijatovića našao se još jedan stari poznanik Zagreb, poznati trener Manchester Uniteda, Jose Mourinho, koji je navodno u Hrvatsku došao zbog Ivana Perišića, nogometaša Intera koji večeras zbog žutih kartona neće nastupiti na Maksimiru. Drugim riječima, ako je kontroverzni trener u Zagreb došao po Perišića on je svoj sud o jednom od najboljih hrvatskih nogometaša odavno donio. Na redu je realizacija.

Foto. HNS

Jose Mourinho nešto poslije 11 sati sletio je u Zagreb, u dovođenju Perišića na Old Traford trebao bi mu pomoći i Mijatović, međutim, pitat će se nešto i Inter, ipak je hrvatski reprezentativac standardni nogometaš bivšeg prvaka Europe, koji je osvojio Ligu prvaka baš pod Mourinhovim vodstvom prije nekoliko godina.  Očito je kako su dobre veze između Mourinha i Interovih čelnika ostale do današnjih dana. United je za hrvatskog ofenzivca Interu spreman platiti oko 35 milijuna funti, ukoliko dođe do realizacije transfera Perišić bi trebao biti prvi Hrvat na Old Trafordu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.