Zaostala utakmica: Real Madrid – Sevilla 2:1

Foto: fah

U zaostalom susretu Primere nogometaši Real Madrida slavili su na svom Bernabeu protiv Seville s 2-1 i povećali prednost na ljestvici nad Barcelonom na četiri boda, dok je prednost nad aktualnim prvacima i gradskim rivalom Atleticom povećana na sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je i bez najboljega igrača Cristiana Ronalda (i Luke Modrića op.a.) uspio pobijediti u derbiju opasnu Sevillu. Prvi pogodak zabio je James Rodriguez u 12. minuti, dok je Jesse Rodriguez u 36. minuti povećao na 2-0. Iago Aspas je smanjio za Sevillu u 80. minuti.

SPAIN SOCCER PRIMERA DIVISION
Iako je Kraljevski klub slavio u ovom susretu, moramo reći kako su “platili visoku cijenu” ove pobjede. James Rodriguez je zaradio težu ozljedu te je odmah nakon utakmice operiran u bolnici Sanitas La Moraleja. Uz to, lakše se ozlijedio i Sergio Ramos, dok je Marcelo “zaradio” suspenziju zbog novog žutog kartona. Kad tome pridodamo kako je upitan povratak Luke Modrića, gradski derbi koji dolazi neće biti ni malo jednostavan za trupe Carla Ancelottija.

Real vodi s 54 boda, Barcelona je druga s 50, Atletico ima 47 bodova, a Sevilla je ostala četvrta s 42 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid: Casillas, Arbeloa, Varane, Nacho, Marcelo, Jesse, Khedira, Kroos, Illaramendi, Bale, Benzema;

Sevilla: Rico, Figueiras, Carico, Kolodzijeczak, Navarro, M’Bia, Krychowiak, Iborra, Vidal, Aspas, Vitolo;

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.