Zaštitni znak Kraljevskog kluba: Važan jubilej za Luku Modrića u dresu Reala

Foto: fah

Nogometaši Reala jučer su u sklopu 29. kola španjolske lige svladali 2:0 Eibar te su tako ostali u igri za naslov prvaka, na čelu ljestvice nalazi se Atletico Madrid s tri boda više, ali i s utakmicom manje od Kraljevskog kluba. Odmah do njih, na trećem mjestu, je Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No vratimo Realu i susretu protiv Eibara, kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je u tom susretu do 61. minute, umjesto Luke u igru je ušao Toni Kroos, a za hrvatskog nogometaša to je bila 250. pobjeda u dresu Reala. Modrić je, iako s 35 na leđima, još uvijek zaštitni znak madridskog kluba, s Realom je Hrvat ispisao povijest više puta. U devet sezona, koliko je u Realu nakon dolaska iz Tottenhama, Modrić je 174 pobjede ostvario u španjolskom prvenstvu, 52 u Ligi prvaka, 12 u Kupu kralja, šest na Svjetskom klupskom prvenstvu, tri u španjolskom superkupu i tri u Uefinom superkupu.

Kapetan hrvatske reprezentacije je najviše pobjeda ostvario u sezoni 2013/14 kada je upisao njih 38. Njemačkom nogometašu Kroosu, koji je ušao umjesto njega, to je bila 200. pobjeda u dresu Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.