Zašto Luka Modrić nije završio kod Ancelottija u Bayernu?

Foto: Twitter

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i jedan od najboljih igrača Reala Luka Modrić i dalje, unatoč godinama, je jedan od najboljih veznih igrača na svijetu. Luka će, prema svemu sudeći, karijeru nastaviti i završiti u Realu, što je zapravo i njegova želja. U Realu Modrić igra već devet godina te je s vremenom postao zaštitnim znakom tog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju dijela medija lako se moglo dogoditi da Luka obuče dres Bayerna, navodno ga je u najboljem njemačkom klubu 2016. godine želio tadašnji trener Carlo Ancelotti, no od toga nije bilo ništa. Kako piše The Athletic Real je pred Bayern postavio ‘ludu cifru’ koju bavarski velikan nije želio platiti te je talijanski trener ostao bez kapetana hrvatske reprezentacije.

S druge strane ni Ancelotti nije dugo ostao u Njemačkoj, otišao je nakon samo godinu i pol dana, nakon odlaska karijeru je nastavio u Napoliju.  Trenutno je Ancelotti menadžer Evertona, a u karijeri je radio u Realu, PSG-u, Chelseaju, Milanu, Juventusu, Parmi i Reggiani.

Kako smo već spomenuli Luka je u Realu od 2012. godine, a došao je iz Tottenhama. S Realom je osvojio sve što se osvojiti moglo, te je dobio nagradu za najboljeg igrača svijeta u ovom klubu, u ljeto 2022. godine bi mogao završiti karijeru u jednom od najvećih klubova na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.