Zašto je Matjaž Kek demonstrativno napustio tiskovnu konferenciju za novinare iako je Rijeka ponovno pobijedila?

Foto: fah

Hrvatski prvak na Rujevici svladao je u 2. kolu hrvatskog nogometnog prvenstva Rudeš 4:1. Pobjedom protiv novog prvoligaša Rijeka je pokazala još jednom zavidnu formu uoči teških okršaja u nastavku kvalifikacija za Ligu prvaka. Pred Rijekom je izuzetno teška prepreka, momčad Salzburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vratimo se slavlju prvaka protiv Rudeša. Na tiskovnoj konferenciji trener Rijeka Matjaž Kek nije bio zadovoljan, bolje rečeno nije bio dobre volje bez obzira na osvojene nove bodove.

“izuzetno teška utakmica, na kraju smo dobili što je najvažnije. Istina je da smo pobijedili, ali kao trener Rijeke danas nisam sretan. Za mene je ovo jedan od težih trenutaka otkad sam u Rijeci”, rekao je Matjaž Kek, a zatim ustao, rekao novinarima “hvala” te otišao s presice. Praktički bez riječi.

Pokušali su novinari, naravno, sve kako bi saznali razloge ovakvog ponašanja slovenskog stratega na klupi Rijeke, međutim, Kek na pitanja nije dao odgovor. Zašto? Pitanja je zašto, na njega za sada nema odgovora, iako neki tvrde kako je motiv ljutnje i razočarenja Matjaža Keka činjenica da je Armada deset minuta prije kraja napustila tribine Rujevice. Nisu bili zadovoljni reakcijom policije na utakmici protiv Slaven Belupa, na ovaj su način željeli zapravo izraziti svoj protest zbog ponašanja policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.