Zašto Ronaldo neće u Real? ”Nije ostao u dobrim odnosima s igračima nakon što je odbio Modriću čestitati osvajanje Zlatne lopte”

Foto: Twitter

S obzirom da je pandemija koronasvirusa privremeno zaustavila sport, nogomet se ne igra, nema gledatelja, nema prodaje zarade od TV prava, nema prodaje ulaznica, gledatelja, klubovi su se našli u nezavidnoj situaciji, pa i oni najveći. Neki smatraju pogotovo oni najveći koji ovise o punim stadionima, koji onda privlače sponzore, o novcu od TV prava, dakle, svemu čega već mjesec dana – nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Juventus je osjetio krizu, pa je tako Cristiano Ronaldo postao teret na leđima, točnije budžetu, talijanskog prvaka, koji se našao na rubu ispadanja i iz Lige prvaka, pod uvjetom da se najjača klupska nogometna liga na svijetu uopće nastavi ove sezone. Svjetski mediji tako istražuju gdje bi Portugalac mogao nastaviti karijeri ako bi eventualno napustio Juventus.

U Realu, ako je vjerovati Marci, koja je bliska tom klubu, neće.

“Nije ostao u dobrim odnosima s igračima, posebice nakon što je odbio Modriću čestitati kad je Hrvat osvojio Zlatnu loptu 2018. godine. Zbog toga ga je svlačionica na čelu s Ramosem i Modrićem odbacila”, piše španjolska Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cristiano Ronaldo ostao je u dobrim odnosima sa samo jednim igračem Reala, brazilskim reprezentativcem Marcelom.  No, Marca tvrdi kako je Ronaldo ipak ostao u dobrim odnosima s gazdom kluba Florentinom Perezom, međutim, Portugalcu to neće puno pomoći kad je u pitanju povratak u kraljevski klub. Naime, nema previše smisla skupo plaćati igrača koji ima 35 godina, pa makar se radilo i o Ronaldu. Ronaldo bi u Realu zarađivao 35 milijuna eura po sezoni te se smatra kako to nema nikakvog smisla. U Realu se ipak sve više najavljuje pomlađivanje kadra te stvaranje momčadi za budućnost, koja će u idućim godinama ”harati” europskim nogometom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.