Zlatan Ibrahimović odlazi iz Milan ogorčen ponašanjem prema Zvonimiru Bobanu?

Foto: fah

Kako piše talijanska ugledna Gazzetta dello Sport izgledan je odlazak Zlatana Ibrahimovića iz Milana nakon samo pola godine igranja u klubu koji je sedam puta bio na krovu Europe. Nakon dolaska bivšeg švedskog reprezentativca u Milan proigrao je i hrvatski reprezentativac, Ante Rebić, naime, Ante je gotovo na svakoj utakmici zabijao i postao je hit igrač Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimović je Milan spreman napustiti zbog nesuglasica s čelnicima kluba, no, navodno će ostati u Serie A. Zasad je nepoznato u kojem bi klubu Zlatan mogao nastaviti karijeru, no, u igri je Bologna, s obzirom da ga je silno htio dovesti Siniša Mihajlović.  Ibrahimoviću je navodno Milan ponudio mjesto u fotelji, što bi onda značilo da bi bivši švedski reprezentativac već ove godine završio iznimno dugu igračku karijeru. Međutim, Ibrahimović je ogorčen svime što se događa u klubu posljednjih tjedana i to u trenucima kada se Milan uspio vratiti poslije lošeg starta sezone. Ono što je najvažnije i najzanimljivije Ibrahimović namjerava još igrati nogomet bez obzira što ima već 38 godina.

Zlatan Ibrahimović je nezadovoljan činjenicom da je gazda Milana, Ivan Gazidis, potjerao bivšeg kapetana Vatrenih, Zvonimira Bobana. Nakon Zvone iz kluba bi ipak mogao otići i legendarni Paolo Maldini, što znači da ni Ibrahimović, koji je doveden u režiji Bobana i Maldinija, nije siguran. Drugim riječima, Zlatan Ibrahimović je na vrijeme shvatio kamo sve vodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.