Zašto su se Nijemci predomislili: Ivan Perišić ipak ostaje u Bayernu?

Foto: fah

Kako sada stvari stoje hrvatski reprezentativac, Ivan Perišić, mogao bi ipak ostati u Bayernu, barem tako pišu njemački mediji, točnije Kicker.  Naime, prije nekoliko tjedana činilo se kako najbolji njemački klub misli vratiti Interu hrvatskog nogometaša, međutim, posudba bi se mogla pretvoriti u transfer te bi Ivan ipak mogao postati igrač njemačkog prvaka potpuno.  Dakle, mogao bi ostati u Muenchenu i iduće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern bi za transfer Ivana Perišića morao izdvojiti oko 20 milijuna eura, a dobra je to vijest i za Inter budući  u njemu mjesta za Ivana s obzirom na formaciju koju forsira trener milanskog kluba, Antonio Conte, koji igra u formaciji 3-5-2, nema. U takvoj formaciji, u kojoj je nekoć davno, u vrijeme Miroslava Ćire Blaževića, igrala hrvatska reprezentacija, mjesta za Perišića, kako smo već spomenuli, nema.

Postoji još jedan razlog zašto se Bayern navodno predomislio kada je u pitanju hrvatski nogometaš, naime, komplicira se dovođenje njemačkog reprezentativca  Leroya Sanea iz Manchester Cityja. Bavarci nipošto ne žele riskirati, naime, mogli bi ostati bez Perišića i Sanea.  Ipak bi kupnjom Ivana Perišića osigurali barem jednu od dvije krilne pozicije. Na ljeto bi navodno ponovno mogli krenuti s pokušajem dovođenja njemačkog nogometaša, a planiraju za njega izdvojiti preko 100 milijuna eura, što bi bio i klupski rekord.

Ivan Perišić polako se vraća nakon ozljede koju je zaradio na klupskom treningu kada je slomio vanjski dio gležnja, naime, Hrvat bi se mogao vratiti vrlo brzo te se nalazi i na popisu izbornika Zlatka Dalića za pripremni turnir u Kataru krajem ožujka. Približava se i Europsko prvenstvo, koje počinje za nešto više od tri mjeseca. Potpuno spremni Perišić itekako je potreban hrvatskoj reprezentaciji s obzirom na činjenicu da je jedan od najboljih strijelaca Vatrenih svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.