Zašto vole Slavena Bilića? Ovako je objasnio dvije pogreške vratara!

Foto: fah

Bilićev West Ham imao je pobjedu protiv Sunderlanda u rukama, no dvije pogreške napravio je vratar gostiju Randolph, koji je prvi pogodak primio direktno iz kornera, dok je kod drugog nepotrebno istrčao s gol linije, a zatim i loše ‘boksao’ loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Bilić nije nakon susreta htio kritizirati svog vratara već je kazao kako West Ham dobiva, remizira i gubi kao momčad.

“Nemam potrebe u nikoga upirati prstom. Mi dobivamo, remiziramo, gubimo i primamo golove kao momčad i to je jedina istina. Naravno da smo razočarani rezultatom pogotovo kada znamo da smo dvaput vodili i onda još primimo pogodak u sudačkoj nadoknadi. Ipak, moram priznati da je to u konačnici i pravedan rezultat. Bila su to dva čudna gola”, rekao je.

“Teške su to situacije za vratara. Lopta nije išla pretjerano visoko i nije mogao vidjeti njezin čitav let. Svi su očekivali da će je jedan od naših stopera ispucati, ali nije. Iznimno čudan pogodak”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.