Zbog loše epidemiološke situacije u ”regiji” odgađa se početak nove sezone besmislene ABA lige?

Foto: fah

Prema pisanju podgoričkih Vijesti čelnici ABA lige u dogovoru s klubovima razmatraju mogućnost odgode početka spomenute regionalne lige, koja je ionako više štete nego koristi donijela hrvatskoj košarci. Naime, kako pišu Vijesti ”u cijeloj regiji je epidemiološka situacija vrlo loša, raste broj zaraženih”… U regiju, dakako, Crnogorci trpaju i Hrvatsku iako je u Hrvatskoj u odnosu na Srbiju te BiH situacija još uvijek daleko povoljnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, regionalna ABA liga trebala je početi 19. rujna, no, kako sada stvari izgledaju čini se kako će se sve pomaknuti za dva tjedna. Konačna bi odluka trebala biti poznata do kraja mjeseca s obzirom kako bi klubovi u kolovozu trebali krenuti s pripremama. Podsjetimo, otkazan je Superkup ABA lige, koji se trebao održati u Podgorici sedam dana prije početka sezone.

S obzirom da je u ovom dijelu Europe, u kojem se igra besmislena ABA liga, epidemiološka slika vrlo loša te da raste broj zaraženih te da su putovanja ograničena razumljiva je mogućnost odgode početka natjecanja u ligi, koja ionako, barem za hrvatske klubove, nema smisla. I nije se samo u ”regiji” pandemija ponovno razbuktala, u jednom dobrom dijelu Europe također nije idealna situacija te se razmišlja i o odgodi početka nove sezone u Euroligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.