Zekić: Hvala za pogodak kovanicom od 1 eura; Leko: Bitna pobjeda

Foto: fah

Nogometaši Hajduka u okviru 26. kola SuperSport HNL-a slavili su na Poljudu s 1:0 protiv Slaven Belupa. U tvrdoj utakmici bez puno velikih prilika, pobjedu domaćinu donio je u 72. minuti Dino Mikanović sjajnim pogotkom s ruba šesnaesterca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zekić: Mi se u korizmi odrekli i bodova i golova

Nakon utakmice, dojmove su saželi treneri Slaven Belupa Zoran Zekić i Hajduka Ivan Leko.

– Utakmica je bila teška za gledati, neću reći dosadna. Dobro smo stajali u bloku, Hajduk nije stvarao prevelike šanse, no prema naprijed smo bili jako nedorečeni. U takvom smo stanju kakvom jesmo, korizmu smo doslovno shvatili, što se tiče bodova i golova. No, korizma je blizu kraju, pa ćemo možda biti i mi puno bolji i opasniji. Zahvalio bih se gospodinu ili gospođi koji me pogodio kovanicom od jednog eura, to je ipak vrijedno, a ja nemam neke velike štete, rekao je trener gostiju Zoran Zekić na poljudskom travnjaku nakon utakmice.

Dodaje da su dobro zatvorili kanale Hajduka, ali da po oduzetoj loptu nisu radili ono što su pripremali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Premalo smo trčali, premalo je bilo točnosti i toliko je bilo neforsiranih grešaka, sami smo sebi radili probleme. U takvom smo momentu, teško je, ima još puno utakmica, u igri smo za sve, poručio je.

Leko: Jako zaslužena i bitna pobjeda

– Očekivali smo takvu utakmicu, jedan protivnik koji je stabilan i čvrst. Pogotovo su dobri protiv dobrih protivnika. Dobili su Rijeku, Dinamu i Osijeku uzeli bod. Znali smo da će biti teško. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, imali smo kontrolu. U napadu nije lako stvarati puno šansi, no imali smo četiri ili pet situacija u kojima smo mogli zabiti. Jako zaslužena i bitna pobjeda, sada imamo dva tjedna za pripremu sljedeće utakmice, istaknuo je trener Hajduka Ivan Leko.

Prokomentirao je i činjenicu da je napravio samo dvije izmjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Uvijek se može mijenjati. Mi smo htjeli ubrzati tempo, ali ja niti nisam pobornik prevelikog broja izmjena. No, možda ćemo u sljedećoj utakmici više mijenjati. Rezultat je dobar, da je drugačiji, bilo bi puno kritika. Ispalo je da je naša odluka o izmjenama bila ok, zaključuje, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.