Zekić: Zbog gluposti smo izgubili od Dinama, a Osijek je veliki motiv

Foto: fah

Igrači Dinama odgodili su prvenstvenu utakmicu s Istrom 1961 ovog vikenda i pripremaju se za utakmicu četvrtoga kola Lige prvaka protiv Salzburga na Maksimiru idući tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj je iz Koprivnice najavio trener Zoran Zekić. Prvo se osvrnuo na utakmicu u posljednjem kolu kada je njegova momčad poražena na Maksimiru od Dinama 4:1.

– Da se malo vratim na utakmicu protiv Dinama, napravili smo analizu, bilo je jako dobrih stvari, ali naravno i gluposti, zbog gluposti smo izgubili, no 70 minuta je bilo jako dobro. To bi bio trebao biti temelj za nedjeljnu utakmicu, moramo biti više koncentrirani u svim linijama da nam se ne događaju takve individualne pogreške, rekao je Zekić na konferenciji za medije.

Osijek je u nizu od tri uzastopne pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čeka nas zahtjevna utakmica, sve su takve, moramo biti maksimumu. Moramo biti koncentrirani, jaki na lopti, okomiti i rastrčani, idemo s jakom vjerom i samopouzdanjem. Osijek je veliki motiv, nadam se dobroj i pozitivnoj utakmici te da će doći ljudi na tribine da nas podrže, rekao je Zekić pa dodao o Osijeku:

– Poslije Europe su bili u krizi, ali nije tajna, znali smo da će se Osijek dignuti na tablici. Imaju nevjerojatnu momčad, odigrali su sjajnu utakmicu protiv Lokomotive, dosta igrača se diglo u formi, a mi moramo biti što kompaktniji i koncentrirani da bismo im parirali, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.