Želi biti bliže obitelji: Kevin-Prince Boateng opet mijenja klub?

Foto: fah

Iako je u svibnju ove godine odlučio produžiti ugovor sa Las Palmasom za tri sezone, veznjak Kevin-Prince Boateng (30) napustio je španjolskog prvoligaša iz osobnih razloga, objavio je u srijedu Las Palmas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasad nije poznato u kojem će klubu nastaviti karijeru, ali Boateng je uoči odlaska izjavio da želi biti bliže obitelji koja mu živi u Italiji.

Kevin-Prince Boateng je rođen u Berlinu i u mlađim kategorijama igrao je za njemačku reprezentaciju, a onda je 2010. debitirao za Ganu. Njegov mlađi brat Jerome Boateng, koji igra za Bayern, ostao je vjeran reprezentaciji Njemačke.

Tijekom karijere Kevin-Prince Boateng promijenio je brojne klubove, igrao je za Herthu, Tottenham, Borussiju Dortmund, Portsmouth, AC Milan, Schalke, a protekle sezone je u dresu Las Palmasa zabio deset golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.