Željko Krajan i Borna Ćorić prekinuli tenisku suradnju

Hrvatski Davis Cup izbornik Željko Krajan i jedan od najboljih mladih svjetskih tenisača 18-godišnji Zagrepčanin Borna Ćorić prekinuli su suradnju, a razlog za ovu zajedničku odluku je Krajanova želja da više vremena provodi s obitelji, navodi se u priopćenju iz menadžerske agencije koja brine o Ćorićevoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želio bih iskoristiti ovu prigodu da zahvalim Željku na njegovu predanom radu. Sada ću uzeti malo vremena, vidjeti koje mi opcije stoje na raspolaganju i tada odlučiti o mogućim prinovama u mojem trenerskom timu”, izjavio je hrvatski Davis Cup reprezentativac.

Ćorić nadomak ulasku u Top 50

Za vrijeme suradnje s Krajanom Borna Ćorić je već nakon četiri mjeseca stigao nadomak ulasku u Top 50, cilju koji si je postavio za ovu sezonu. Godinu je započeo kao 95. tenisač svijeta, a ovog je tjedna na 54. mjestu pojedinačne ATP ljestvice, što mu je najbolji plasman u karijeri. Uz Krajanovu pomoć Ćorić je ostvario i neke vrlo velike pobjede, a posebno je odjeknula ona nad Britancem Andyjem Murrayjem na ATP turniru serije 500 u Dubaiju, gdje je Ćorić iz kvalifikacija stigao do svog drugog polufinala na ATP World Touru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poraza u 1. kolu Monte Carlo Mastersa od Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova, Ćorića u sljedeća dva tjedna očekuju nastupi na još dva ATP turnira sa zemljanom podlogom, prvo u rumunjskom Bukureštu, a potom u portugalskom Estorilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.