Zidane nakon novog poraza od Šahtara: ‘Neću odstupiti’

Foto: fah

Nakon slavlja 3:2 u 1. kolu u Madridu protiv Reala, ukrajinski prvaci Šahtar bili su bolji i u 5. kolu u Kijevu s 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nema šanse da odstupim. Nastavit ćemo dalje. U prvom poluvremenu smo bili dobri i trebali smo postići prvi gol. To bi nam otvorilo mnogo toga. Njihov gol nam je nanio veliku štetu. Imali smo dvije-tri prilike i čak pogodili stativu, ali lopta nije ušla i onda su nam stvari postale teške”, rekao je trener Real Madrida Zinedine Zidane.

” Imali smo nezgodnih trenutaka i uvijek će ih biti. Loše smo u rezultatskom smislu, to je stvarnost, ali moramo nastaviti. Znali smo da je večerašnja utakmica važna i jako smo se dobro pripremili za nju. Pružili smo sjajnu predstavu u prvom poluvremenu, ali nismo uspjeli doći do gola. Imamo još jednu utakmicu, trebamo pobjedu za plasman u sljedeću rundu”, dodao je Francuz.

“Mislim da je mnogo stvari doprinijelo današnjem porazu. Ovo je težak trenutak, ali mislim da ćemo na kraju pokazati karakter u sljedećoj utakmici”, ponovio je Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.