Zidane nakon remija: ‘Znamo da ćemo ovakvom igrom proći dalje’

epa08762797 Real Madrid's head coach Zinedine Zidane reacts during the UEFA Champions League group B soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at Alfredo Di Stefano stadium in Madrid, Spain, 21 October 2020. EPA/JUANJO MARTIN

Real Madird je na gostovanju kod Borussije Mönchengladbach u drugom kolu Lige prvaka odigrao 2:2 (1:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nismo mislili da će biti drama, ali momčad je dobro reagirala. U prvom dijelu smo igrali dobro, ali smo primili gol iz njihove prve prilike. Preokret pokazuje karakter ove momčadi. Uvijek želimo pobijediti i nismo sretni remijem”, rekao je trener Reala Zinedine Zidane.

“Znamo da ćemo ovakvom igrom proći dalje. Ono što momci pokazuju na terenu je jako dobro i važno je da se bore do kraja. Za sve nas će ovo biti teška sezona, ali danas moramo biti ponosni”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.