Zidane pričao o zvižducima Baleu, o sjajnom Modriću nije rekao ništa

Foto: fah

Nakon pobjede Reala iz Madrida nad Realom Sociedad Zinedine Zidane je održao konferenciju za medije u kojoj je najviše govorio o Baleu, dok Luku Modrića, koji je upisao dvije asistencije i gol, nije ni spomenuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Loše smo krenuli, a onda smo zabili na kraju prvog poluvremena i u drugo ušli puni adrenalina. Sve smo bolji, pokušat ćemo biti bolji i u utorak”, rekao je Zidane.

Zatim su ga pitali o situaciji s Gareth Baleom.

“Čestitao sam mu, ali nismo pričali o zvižducima. To se dogodi svim najboljim igračima u nekom trenutku. On je ušao u igru i sjajno odigrao, nema problema među nama”, rekao je i dodao: “Ne mogu reći da su zvižduci nepošteni, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Nama trebaju navijači, a Bale želi biti dio ekipe, što je i bio”, ističe Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.