Zidane: ‘To nije bila nogometna utakmica, nismo trebali igrati’

Foto: fah

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 18. kola španjolske Primere Real Madrid je u gostima kod predzadnje Osasune u Pamploni odigrao 0-0, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigravanje tog susreta bilo je pod upitnikom zbog snježne mećave u Madridu, ali ni uvjeti u Pamploni nisu bili najbolji.

Ranije je zrakoplov s nogometašima Real Madrida, među kojima je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić, u petak kasno navečer poletio iz Madrida prema sjevernom gradu Pamploni unatoč snažnoj mećavi.

Igrači su nekoliko sati proveli zatvoreni u zrakoplovu na aerodromu Adolfo Suarez – Barajas, jer je pista bila zatrpana snijegom i nije bilo poznato hoće li uspjeti poletjeti. Ekspedicija španjolskog prvaka trebala je sletjeti u Pamplonu oko 19 sati, no umjesto toga sletjela je oko 23.15 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Pamploni u to vrijeme nije padao snijeg, ali bilo je izrazito hladno te su u subotu pale pahulje snijega i zabijelile teren.

– To nije bila nogometna utakmica, to svi znamo nakon svega što se dogodilo. Dvoboj se nije trebao odigrati. Bunit ću se još na utakmicu jer uvjeti nisu bili dobri, rekao je trener Real Madrida Zinedine Zidane.

Utakmica između Atletico Madrida i Athletic Bilbaa, koja je u subotu trebala biti odigrana na madridskom stadionu Metropolitano, odgođena je jer nogometaši iz Baskije nisu mogli sletjeti u španjolsku prijestolnicu zbog snježnog nevremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.