Zinedine Zidane se već danas vraća na klupu Reala

Foto: fah

Zinedine Zidane vraća se na klupu Real Madrida već danas, nakon što klub otpusti sadašnjeg trenera Santiaga Solarija, objavilo je u ponedjeljak više španjolskih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Solari se u ponedjeljak, nakon jutarnjeg treninga, pozdravio sa svima u klubu te je postalo jasno da je već dogovorio odlazak s klupe “kraljevskog kluba”.

Zidane potvrđen: Na klupi Reala do 2022.

Istovremeno, iz više izvora su stigle informacije da će se Zinedine Zidane, trostruki osvajač Lige prvaka s Realom u ulozi prvog trenera, vratiti na klupu koju je napustio prije devet mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Zidanea Real je preuzeo Julen Lopetegui, ali se bivši španjolski izbornik nije dugo zadržao na toj dužnosti, baš kao ni njegov nasljednik Santiago Solari, pod čijim je vodstvom europski prvak ispao u osmini finala Lige prvaka domaćim porazom od Ajaxa (1-4), a prethodno je na Santiago Bernabeuu dvaput poražen od Barcelone u razmaku od četiri dana.

Zidane se vraća u trenutku kad nema nikakvog rezultatskog imperativa, jer Real Madrid u španjolskom prvenstvu zaostaje za vodećom Barcelonom 12 bodova, a do kraja sezone ostalo je još 11 kola.

Očekuje se da bi Real Madrid u večernjim satima trebao službeno objaviti vijest o smjeni na klupi, raskidu ugovora sa Solarijem i povratku nekada trofejnog igrača, a sada i trofejnog francuskog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.