Zlatan Ibrahimović ponovno se u svom prepotentnom stilu proglasio – ”Bogom nogometa”

Foto: fah

Bivši švedski reprezentativac, 38-godišnji Zlatan Ibrahimović, nakon nove dobre igre i pobjede Milana u posljednjem kolu Serie A 3:0 protiv Cagliarija, ponovno je pokazao koliko zapravo prepotentan može biti. Naime, Ibrahimović je postigao sjajan gol u 3:0 pobjedi Rossonera za kraj sezone, ali je promašio jedanaesterac, točnije vratar Cagliarija je uspio obraniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimović je uz Antu Rebića predvodnik preporođenog Milana ove godine, koji je nakon serije sjajnih rezultata uspio osvojiti šesto mjesto u Serie A i osigurati nastup u Europskoj ligi. Prema svemu sudeći 38-godišnji nogometaš i iduće će sezone nositi dres milanskog kluba, iako još uvijek nema službene potvrde ove informacije.

“Bog ove igre”, napisao je prepotentni Ibrahimović na društvenim mrežama uz priloženu fotografiju sa sinoćnje utakmice. Naravno, ovakva objava ponovno je izazvala brojne reakcije kako one pozitivne, tako i one negativne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.