Zlatko Dalić iz Slavonije, u prekrasnoj atmosferi: Pripreme smo odradili jako dobro i sada nam samo nedostaje pobjeda protiv Senegala

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija u četvrtak je održala otvoreni trening u Bogdanovcima, a u sjajnoj atmosferi pred tisuću navijača reprezentativci su se tom prigodom družili sa svojim obožavateljima, te se fotografirali i dijelili autograme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Raduje me što smo došli u Bogdanovce i Slavoniju za sam završetak priprema. Sve smo do sada odradili jako dobro, kako sam i zamislio, igrači su bili izrazito profesionalni i odgovorni te nam nedostaje još samo dobra igra i pobjeda protiv Senegala. Napravit ćemo sve moguće zamjene kako bi što više igrača dobilo svoju šansu, s obzirom da nam je to zadnja šansa za provjere”,izjavio je, kako prenosi internetski portal HNS-a, izbornik Zlatko Dalić.

U petak u 18 sati na osječkom stadionu Gradski vrt, koji je rasprodan dva dana prije utakmice, Hrvatska igra protiv Senegala. Bit će to posljednja pripremna utakmica uoči SP-a u Rusiji. “Mislim da mi to zaslužujemo i uistinu smo sretni što ćemo imati atmosferu punog stadiona. Reprezentacija je ponos, čast i užitak, dat ćemo sve od sebe da usrećimo ljude i učinimo ih ponosnima”, dodao je izbornik.

Senegal je trenutno najbolja afrička reprezentacija, a predvodi ju napadač Liverpoola Sadio Mane.
“Manea možemo zaustaviti samo sa svih deset igrača. Igrat ćemo kompaktno, u zajedničkom bloku, kao i protiv Brazila. Ne smijemo izgubiti formaciju i raspored niti jedne minute, na Svjetskom prvenstvu suparnici to odmah kazne. Ja sam optimist, ne želim nikakve negativnosti, a pozitivu želim prebaciti i na igrače. Pun sam samopouzdanja i vjerujem u igrače. Nema bojazni, dat ćemo sve od sebe i očekujem dobre stvari”, zaključio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.