Zlatko Dalić utučen pred novinarima, igrači odbili izaći

Foto: HNS

Zlatko Dalić nakon teškog poraza od Portugala 4:1 bio je vidljivo utučen na konferenciji za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čestitam Portugalu, nadigrao nas je u svakom segmentu igre. Mi nismo bili pravi, niti blizu, zasluženo smo ovako poraženi. Kasnili smo u svakom duelu, na svakoj lopti, nismo bili agresivni. Ništa nismo mogli napraviti. Dopustili smo im i kontre jer smo lako gubili lopte, blok nije bio pokretljiv, nije ga bilo. Izgledalo je da igrači ne trče. Jednostavno, čitava momčad je bila loša, niti blizu onoga što želimo”, rekao je hrvatski izbornik.

“Nema opravdanja jer je i Portugal bio u istoj situaciji”, istaknuo je Dalić.

“Mi smo znali kako igra Portugal, da rade puno rotacija u veznom redu, da se ubacuju pred gol, ali mi nismo bili na nivou da ih spriječimo u tome. Portugal ima sjajnu momčad i mislim da ima veliku šansu napraviti dobar rezultat u ovom natjecanju, ali je problem bio što smo mi bili loši. U svakom duelu smo kasnili”, naglasio je Dalić kojem je ovo bio sedmi poraz u 30 utakmica na klupi Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje bi li nešto promijenio uoči utakmice s Portugalom da sada može, odgovorio je: “Stavili smo ono što je bilo najbolje, pokušali smo izmiksati momčad. To je optimalno u ovom trenutku”, zaključio je.

Nitko od igrača se nije pojavio na konferenciji.

“Odbili su izaći. Rekli su nam da nitko neće biti osim izbornika. Da su pobijedili, vjerojatno bi izašli”, rekao je glasnogovornik Portugalskog nogometnog saveza novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.