Zoran Mamić: ‘Igrati utakmicu na ovakvom stadionu je veliki, veliki privilegij’

Foto: fah

Dinamo je pobijedio Krasnodar u gostima 3:2 i napravio veliki korak prema osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nismo padali zato što smo bili i prije utakmice svjesni koliko smo dobri i da držimo sve u svojim rukama i da će se više pitati nas nego njih iako ih stvarno treba respektirati. Vjerovali smo, puni smo samopouzdanja, igrači se međusobno bore i ova faza natjecanja je nagrada za sve što su napravili u prvom dijelu sezone. Moglo je biti puno više, ali nažalost te neke kontre nismo realizirali. Napravili smo jako puno, ali isto tako imamo još puno posla. Da bismo prošli, u uzvratu moramo biti minimalno ovakvi, ako ne i bolji. Ne smijemo se braniti”, rekao je nakon utakmice Zoran Mamić.

“Bruno se borio kao lav, zadržavao je lopte, asistirao. Mi znamo kakvu kvalitetu imamo u njemu. Ovo je dokaz samo njemu koliko može i putokaz kako da ostvari svoje želje, postane nositelj igre i Dinama i reprezentacije i da eventualno ostvari veliki transfer. Na njemu je sve, on sam odlučuje koliko će daleko doći”, rekao je Mamić.

“U ime momčadi i svoje osobno želim reći veliko hvala domaćinu i čovjeku koji je stvorio ovaj klub i dao nam veliki privilegij igrati na ovakvom stadionu. Ovo je bio sportski doživljaj, a igrati utakmicu na ovakvom stadionu je veliki, veliki privilegij”, zaključio je Dinamov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.