Zoran Mamić kao Scarlett O’Hara nakon iznenađujućeg ispadanja Dinama u Budimpešti: ”Sutra je novi dan…”

Foto:: fah

Hrvatski prvak Dinamo doživio je težak poraz u Budimpešti, naime, Modri su izgubili od mađarskog Ferencvarosa 2:1 te su ostali bez mogućnosti plasmana u Ligu prvaka, ostali su plavi bez UEFA-inih milijuna na jeftin način, na način na koji si to jedna ozbiljna momčad ne smije dozvoliti. Kakav je Dinamo Zorana Mamića najbolje svjedoči činjenica da je Dinamo prošle sezone, Dinamo Nenada Bjelice, pobijedio Ferencvaros u Budimpešti, pred navijačima domaće momčadi kojih večeras nije bilo, 4:0. Ovo je prvo ispadanje Dinama od jedne mađarske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice pred novinare je izašao trener Dinama, Zoran Mamić, koji je čestitao domaćinu na zasluženoj pobjedi, nakon toga je ponudio svoje viđenje susreta, ali nije podnio ostavku.

“Ferencvaros je iskoristio svoje prilike. Mi svoje nažalost nismo. Nakon primljenog gola u prvoj minuti smo se relativno brzo oporavili, uhvatili konce igre i izjednačili. Nakon toga smo opet izgubili konce igre, nismo bili pravi”, poručio je Zoran Mamić te se osvrnuo i na drugi dio utakmice i činjenicu da je Modrima zabio Uzuni u 65.minuti poslije tragične pogreške mladog Gvardiola.

“Imali smo dominaciju.Bili smo nekoliko puta opasni pred golom Ferencvarosa. Zapravo sve prilike koje smo imali u prvom i drugom dijelu su bile vrlo dobre. Nažalost, nismo ih iskoristili, Ferencvaros svoje jest i čestitam im još jednom.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istina, treba reći kako je ovaj Ferencvaros jači od onog prošle sezone, dok je ovaj Dinamo slabiji, kako na terenu tako očito i na klupi. Poraz Dinama je ipak iznenađenje.

“U najavi utakmice smo rekli što je naš cilj. Nažalost, danas nismo uspjeli. Trebamo se spustiti, vratiti u realnost i shvatiti da nismo uspjeli ući u playoff. Moramo uhvatiti formu za doigravanje Europske lige, pred nama su nove utakmice i sutra je novi dan. Ne živi se od onoga što je prošlo, nego onoga što dolazi ispred nas. Mi želimo u Europskoj ligi napraviti dobar rezultat da ispravimo ono što smo danas propustili”, kazao je Zoran Mamić u stilu junakinje legendarnog američkog filma, Zameo ih vjetar, Scarlett O’Hara te je još jednom komentirao igru domaće momčadi.

“Oni su igrali na način koji smo očekivali. Nisu nas ničim iznenadili. Naravno da u pripremi nismo očekivali da ćemo primiti gol u prvoj minuti, međutim znali smo koje su njihove jake strane. Oni su ih danas demonstrirali.’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igor Jovićević je odletio vrlo brzo i to poslije puno manjeg ”grijeha”, hoće li i Zoran Mamić?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.