Zoran Mamić: Očekujem kvalitetnu utakmicu i pobjedu

Zagreb, 27.07.2015 - Konferencija za medije GNK Dinama uoæi utakmice 3.pretkola LP izmeðu GNK Dinamo i FK Molde. Na fotografiji trener GNK Dinama Zoran Mamiæ. foto HINA/ Daniel KASAP / dk

Uoči prve utakmice 3. pretkola Lige prvaka protiv Moldea, trener Dinama Zoran Mamić u ponedjeljak je rekao da puno zna o norveškoj momčadi, te da očekuje kvalitetnu utakmicu i pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“O Moldeu znamo puno, analizirali smo ih i dobra su momčad s opasnim pojedincima. Treba reći i da je u norveškoj ligi već odigrano skoro pola prvenstva, pa su zbog toga u laganoj prednosti. No, svjesni smo što ovaj susret nosi i očekujemo dobru i kvalitetnu utakmicu, te naravno pobjedu. Moram biti iskren i reći da se nismo za njih pripremali samo ovih par dana, nego od prvoga dana kada smo ih izvukli, no nije bilo sportski pričati o tome dok nismo prošli Folu”, izjavio je, kako prenosi internetski portal Dinama, trener Zoran Mamić.

Lista ozlijeđenih se smanjila, ali još uvijek trener ne može računati na Schildenfelda, Pavičića i Radonjića.

“Već sam rekao neki dan da imamo odličan kadar igrača i nikada nije lako odlučiti tko neće biti među 18 koji koji konkuriraju za utakmicu. Ipak, imamo puno utakmica, igramo na tri fronta i svi igrači će dobiti priliku dokazati da zaslužuju biti u Dinamu”, dodao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je prošle godine u 3. pretkolu Lige prvaka ispao od danskog Aalborga i to nakon što su u prvom susretu u gostima slavili 1-0, a potom su u uzvratu na domaćem terenu neočekivano izgubili 0-2.

“Iz svake utakmice se može nešto izvući i naučiti. Iz te utakmice na Maksimiru smo mogli naučiti da je bitno brojne prilike pretvoriti u pogodak. A Molde i Aalborg su slične momčadi po mentalitetu i stilu igre”, dodao je Mamić.

Najbolji Dinamov igrač Marko Pjaca vjeruje u dobar rezultat: “Ovo je tek prva utakmica i znamo da nas čeka uzvrat u Norveškoj, no želimo već na Maksimiru, pred našim navijačima, ostvariti što bolji rezultat. Dižemo se, imamo dvije pobjede zaredom i to uz dvije kvalitetne utakmice, i uvjeren sam da ćemo u utorak biti još bolji i da ćemo doći do prednosti uoči uzvrata u Norveškoj”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Dinama i Moldea je u utorak u 21 sat na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.