Zoran Mamić: ‘Ogorčen sam na suce, ne samo danas’

Zagreb, 27.01.2021 - Utakmica 13. kola Prve HNL Dinamo - Hajduk. Na fotografiji Zoran Mamić. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk

Dinamo je na Maksimiru svladao Hajduk rezultatom 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čestitke momčadi na pobjedi i dobroj utakmici. Primili smo gol, brzo se vratili, imali kontrolu. Za mene Hajduk nakon Dinama ima najbolje pojedince, oni spadaju u vrh hrvatskoj nogometa i čestitke njima na odličnoj igri. Hajduk nam je radio dosta problema, mi trkački nismo bili dobri u veznom redu. Morali smo na silu raditi neke izmjene”, rekao je Zoran Mamić pa se osvrnuo na suđenje Marija Zebeca.

“Ogorčen sam na suce, ne samo danas. Napravila se hajka na Dinamo zbog jednog auta. Sudac Zebec u Gorici je krivo dosudio aut, ali sigurno nije znao da će nakon tog auta doći do jedanaesterca pa gola. Ovo što su danas radili VAR-soba i sudac je sramota koja nas prati cijelu sezonu. Dva penala u prvom poluvremenu, jedan na Majeru. Ne znam u kojoj državi na svijetu se to ne svira, a iza toga je bio penal na Gavri. Od prijatelja, zapravo dobrog poznanika, sam bio jako iziritiran jer je jedan od naših najboljih sudaca. Užasno loše suđenje Dinamo ima ovu sezonu, a stvara se fama da se Dinamu pomaže s jednim autom. Recite još jednu odluku za Dinamo koja je dosuđena i bila kapitalna. Ovo je pljuska sudačkoj organizaciji i sucima kako sude Dinamu”, zaključio je trener i sportski direktor Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.