Zoran Mamić uoči finala s Realom: ‘Želimo svjetski naslov, s kim god igrali, mi ćemo im napraviti neprilike’

Foto: Instagram

Zoran Mamić postao je prvi hrvatski nogometni stručnjak koji se plasirao u finale Svjetskog klupskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima li ponuda iz drugih klubova?

“Ima svega, ali već dva tjedna imam službenu ponudu Al Aina za novi dvogodišnji ugovor. Još ga nisam potpisao jer očekujem da završe dolaske nekih igrača, ali gotovo je sigurno da ću ostati. Ovdje mi je lijepo, uživamo, ljudi me vole, imamo korektan odnos i za sada se i dalje vidim kao trener Al Aina”, rekao je za Večernji list.

“Računamo li i nastupe na SP-u, odigrali smo čak pet utakmica u 15 dana. Istina, naši nogometaši pokazali su neke karakteristike koje ne krase arapske igrače, ali očito je selekcija i priprema bila odrađena vrlo dobro. Zasluga za ovo pripada cijelome mome stožeru i ovo je već sada sjajan rezultat, premda već sad mogu reći da finale nećemo shvatiti samo kao nagradu za naš trud, nego kao izazov. I da, zašto ne; želimo svjetski naslov, s kim god igrali, mi ćemo im napraviti neprilike”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opterećuje li ga presuda?

“Cijeloga života sam u nogometu, radim ono što volim, od toga dobro živim i držim se one Dalićeve – budi skroman i ponizan. Presuda nije ugodna, no ona nije nešto što me opterećuje. Ja nemam problem sa sobom, mogu se pogledati u ogledalo svaki dan, dobro i mirno spavam. Ja ću se i dalje svim sredstvima boriti kako bih dokazao da stvari nisu onakve kakvim ih je prikazala presuda. Jer doista nisu”, poručio je.

Obitelj mu je na prvom mjestu, a svakodnevno se čuje s bratom Zdravkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znam koliko mu znači ovaj uspjeh, znam da mu je to na neki način i lijek za dušu, ne samo uspjeh Al Aina, nego i reprezentacije, Dinama, jer je nogometu posvetio cijeli život. Može li Zdravko doći u Emirate? Može kad poželi”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.