Zoran Mamić: Želimo još jedan naslov

Želimo nakon osvajanja titule prvaka još jedan naslov, kazao je trener Dinama Zoran Mamić uoči finalnog dvoboja Hrvatskog nogometnog kupa između Dinama i Slaven Belupa u utorak u Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po osvajanju 11. uzastopne titule prvaka Hrvatske, u redovima Dinama nije bilo mnogo vremena za slavlje.

“Jako smo sretni i ponosni na osvojeni naslov, ali mi smo Dinamo i odmah nakon osvojenog trofeja ili dobrog rezultata – želimo još jedan. Tako sada gledamo prema Osijeku gdje nam neće biti lagano, no atmosfera u momčadi je sjajna i svi skupa želimo na najbolji mogući način zaključiti sezonu. Boljeg zatvaranja od obrane duple krune ne može biti”, kazao je trener Dinama Zoran Mamić.

Prokomentirao je zatim trener Modrih i suparnika svoje momčadi u finalu Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Slaven Belupo je kvalitetna momčad koju je trener Kopić izvrsno posložio tako da su itekako opasni; pokazali su to u polufinalu kada su zasluženo prošli Rijeku. Isto tako su u svim utakmicama protiv nas bili na visokom nivou, žele igrati, vole se nadigravati i očekujem da će gledatelji imati priliku uživati u susretu.”

“Dinamo uvijek igra jednako: atraktivno i kroz dominaciju odnosno posjed želimo doći do prilika, golova, pobjeda i, vjerujem, trofeja. Kraj je sezone, ali siguran sam da će igrači dati zadnje atome snage da osvojimo duplu krunu”, nadodao je potom Mamić o svojoj momčadi, a poslao i poruku navijačima.

“Uživajte u nogometu; uživajmo svi zajedno u utakmici koja će, vjerujem, biti pravi spektakl. Hrvatski nogometni kup zaslužuje pravo finale, a tako nešto je moguće samo uz pravi podražaj i kulisu na tribinama. Vjerujte mi da igrači neće razočarati i siguran sam da nas na terenu čeka dobra i zanimljiva utakmica, a naravno da sam uvjeren da ćemo, uz pravi pristup, na kraju mi podignuti i ovaj pehar.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret u Gradskom vrtu započinje u 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.