Zubčić nakon povratka iz Pekinga: Ima još utrka u sezoni

zubčić
Foto: snimka zaslona

Iz Pekinga se vratila naša muška alpska delegacija, ne pretjerano zadovoljna postignutim rezultatima na Zimskim olimpijskim igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred njima su novi izazovi jer skijaška sezona nastavlja se već za tjedan dana, kada su na rasporedu dva slaloma u Garmisch-Partenkirchenu.

– Rekao bih da nisam odradio ove Igre ni blizu onako kako sam to htio i kako sam realno trebao, međutim ima još utrka u sezoni. Nije me ovo bacilo u nekakvu depru. Mislim da se kvalitetno skijam ove godine i da ću do kraja ove sezone pokazati da mogu opet na postolje, rekao je naš najbolji skijaš Filip Zubčić.

Trojica hrvatskih skijaša ostvarila su plasman u Top 20 olimpijskog slaloma u Yanqingu na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu – Samuel Kolega bio je 15., Zubčić 18., a Matej Vidović 20.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U veleslalomu je Zubčić doskijao do desetog mjesta u vrlo zahtjevnim, snježnim uvjetima, dok je Samuel Kolega završio na 21. mjestu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.