Zubčić: Vjetar u leđa za kraj sezone

Zubčić
Foto: fah

Filip Zubčić u drugom veleslalomu u američkom Aspenu na kraju je završio šesti. Zadovoljan je nakon pada u Palisades Tahoeu i nešto slabijeg rezultata u petak, kada je bio 15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Uspio sam se malo onako “skockati” i opet uhvatiti dosta bodova, što je jako bitno. Sama utrka bila je teška jer su postavke bile dosta ravne, to mi iskreno baš ne odgovara. No na kraju sam uspio doći do šestog mjesta, rekao je u izjavi nakon subotnjeg veleslaloma.

Kaže da je ovo dobar rezultat te da se bori za plasman u ukupnom poretku.

Filip je trenutno drugi u poretku veleslaloma s 370 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima dva boda više od Loica Meillarda, dok je daleko iznad svih Marco Odermatt s 900 bodova.

– Ovo će mi dati još malo vjetra u leđa za kraj sezone.

Danas je na rasporedu slalom, nastupaju četvorica Hrvata. Uz Filipa, tu su Samuel Kolega, Istok Rodeš i Matej Vidović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Poznata četvorka od lani… Samuel i ja smo dobro odradili zadnju slalomsku trku. Istok je nažalost izletio. Iako od nas trojice, on najbolje skija na treninzima, no nije to još pokazao u samoj utrci. Mislim da možemo puno, dodaje.

Danas se očekuju zimski uvjeti, novih 20 centimetara snijega.

Prva je vožnja na rasporedu u 17 sati, a druga u 20, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.