Zvijezda Bayerna o tome kako će uspjeti u Ligi prvaka: ‘Ljuti smo i imamo Niku Kovača, novog, mladog i ambicioznog trenera’

Foto: fah

Thomas Müller, jedna od najvećih zvijezda Bayerna, otkrio je za Sport Bild da idu na titulu Lige prvaka ove sezone. Naime, Bayern protekle dvije sezone nije dobro prolazio, gubio je u četvrtfinalu i polufinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imali smo nesreće protiv Reala, ali to izvlači dodatnu energiju iz nas. Svi mi znamo da možemo do naslova”, rekao je Müller.

“Ljuti smo i imamo Niku Kovača, novog, mladog i ambicioznog trenera”, rekao je Müller iznoseći glavne adute Bayerna.

“Nismo bili daleko od velike stvari. Nadam se da ćemo ove sezone između ožujka i svibnja imati punu momčad na raspolaganju. Tada smo u igri za naslov”, zaključila je zvijezda Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.