Zvijezdu Rome oduševio Modrićev potez: ‘Bila mi je to velika čast’

Foto: fah

Nogometaš Rome Nicolo Zaniolo zbog teške ozljede koljena je izvan terena dva mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Modrić mi je poslao poruku odmah nakon što sam se ozlijedio. Dva puta smo se susreli i pitao sam ga za dres. Javio mi se i to mi je bila velika čast, dobiti poruku od igrača poput njega”, rekao je Zaniolo.

“Ozljeda mi je ispočetka bila šok, jedva da sam mogao pričati. Shvatio sam što mi se dogodilo. Nadam se da ću ipak sezonu završiti sa suigračima. Ovo iskustvo puno mi je pomoglo, odrastao sam”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.