Do sada su zabilježena 544 napada, prijetnji nasiljem i ubojstvom na Trumpa i njegove pristaše – odobrenih od medija

Foto: Gage Skidmore / wikimedia commons

Donald Trump najavio je kandidaturu za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država 16. lipnja 2015. godine što je dočekano s podsmijehom jer rijetko tko očekivao kako može biti ozbiljan kandidat za predsjednika na unutarstrančkim izborima u republikanskoj stranci , a kamoli pobijediti bilo kojeg demokrata na izborima 2016. godine.

Ipak, Donald Trump je pobijedio te je sudeći po dosadašnjim rezultatima, ekonomski najuspješniji predsjednik SAD-a još od Donalda Reagana. Uz pozitivne gospodarske rezultate, najveće je iznenađenje što predsjednik Trump provodi konzervativne politike povlačenjem anti-imigrantskih i anti-globalističkih poteza ne mareći za političku korektnost.

Trump: ‘Što se dogodilo Europi je sramotno, dozvoliti ulazak milijuna ljudi je tužno; mislim da gubite svoju kulturu’

Posljedica njegove pobijede i uspješnog upravljanja najvećom velesilom u svijetu je ogorčenost i gnjev lijevo-liberalnih interesnih skupina koje nedemokratski, svakodnevno šire lažne vijesti, ali i potiču na mržnju i nasilje putem medija.

Rezultat toga je popis 544 napada na predsjednika Donalda Trumpa i njegove pristaše, odobrenih od strane medija. Pri tome se ne misli na verbalne uvrede već na fizičke prijetnje i napade. Izdvajamo samo neke od njih, a koje je objavio portal Breitbart.

1. Pjevač John Legend podržao članicu kongresa Maxine Waters, da se javno napada članove Trumpove administracije izbacivanjem iz restorana.

2. Novinar lagao kako je počinitelj masakra glasač Donalda Trumpa.

3. Potpredsjednica pokreta ‘Žene za Trumpa’ dobila prijetnje smrću nakon gostovanja na CNN-u.

4. Black Lives Matter (organizacija radikalno lijevih afroamerikanaca) pozvala na atentat sudaca Vrhovnog suda (izabranih od strane Trumpa)

5. Učenik šestog razreda osnovne škole fizički napadnut u školskom autobusu jer je nosio šiltericu “Make America Great Again” te nakon toga suspendiran iz škole.

6. Antifašistička grupa javno objavila podatke zaposlenika agencije koja je zadužena za deportaciju ilegalnih migranata.

7. Glumica i komičarka Kathy Griffin izvela performans u kojem Donaldu Trumpu odrubljuje glavu.

8. Radikalno lijevi Huffington post objavio članak u kojem poziva na egzekuciju Donald Trumpa.

9. Antifašisti prolijevali mokraću po prosvjednicima protiv šerijata.

10. Uhićena žena koja je pokušala izgurati automobil republikanskog kongresmena s ceste.

11. CNN objavio članak u kojem sanjari kako Barack Obama ostaje predsjednik SAD-a ukoliko se dogodi atentat na Trumpa prije inauguracije.

Popis svih 544 napada, prijetnji nasiljem i ubojstvima možete pročitati na ovdje.

Izvor: narod.hr/Breitbart