Alan Hržica: Cijela priča se nastavlja – pripremamo novi koncert na Kamenitim vratima!

“Oduševljenje je bilo za stolom kad su naše ime pročitali na dodjeli Porinu. Svi smo se izgrlili – baš smo bili sretni. Sa mnom su ondje bili brat i sestra iz zajednice Srce Isusovo i najvažnije od svega je da se Gospodin proslavio kroz nagradu za naš rad”, rekao je za Narod.hr Alan Hržica. Naime, na sinoćnoj dodjeli nagrade Porin, za najbolji album popularne duhovne glazbe proglašen je album “Kamenita vrata live” molitvene zajednice “Srce Isusovo”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je velika stvar za našu zajednicu i sinoć je Facebook ‘gorio’ od sreće među ljudima koji su na Kamenitim vratima doprinijeli svojom molitvom, radom i službom da dođe do ovakve nagrade”, rekao je Alan dodavši kako ova nagrada predstavlja poticaj za daljnji rad zajednice.

Imamo PORIN! ❤️Čestitke molitvenoj zajednici “SRCE ISUSOVO” Hvala svim glazbenicima i izvođačima koji su sudjelovali na albumu “KAMENITA VRATA” live.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posted by ” Srce Isusovo ” Molitvena zajednica on 17. ožujka 2016

“Naš rad je ovom nagradom dobio širu podršku i priznanje – pomoći će nam da se otvore mnoga druga vrata, ne samo nama nego cijeloj duhovnoj sceni”, naglasio je dodavši: “I bez ove nagrade, naš rad donio je plodove, no ovo je još jedna šira potvrda”.

Rekao je kako će ovaj veliki uspjeh proslaviti sa zajednicom Srce Isusovo, ali i na svom prvom solističkom koncertu koji će se održati 14. travnja u Tvornici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Cijela priča se nastavlja – pripremamo novi koncert na Kamenitim vratima!”, najavio je Alan dodavši kako bi želio da se i drugi gradovi priključe i slave Gospodina na ovaj način.

“Želim zahvaliti svim ljudima koji nam daju podršku, koji nam se stalno javljaju i prate, dolaze na koncerte – bez njih to ne bi bilo moguće. Oni nam daju snagu i to radimo za njih te na taj način služimo Gospodinu”, istaknuo je dodavši: “Svima želim reći jedno veliko hvala!”

“Bez ljudi koji nas podržavaju kroz molitvu i sve druge načine, ne bi ovo bilo moguće”, ocijenio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugoiščekivani prvi solistički koncert duhovne glazbe Alana Hržice održat će se 14. travnja 2016. u Tvornici Kulture.
Alan će za ovu prigodu nastupati uz pratnju vrhunskih glazbenika koji su prepoznali iskrenost, jednostavnost i autentičnost u njegovoj glazbi.

Podsjetimo, Alan Hržica, voditelj zajednice Srce Isusovo i jedan od pokretača samog koncerta za Narod.hr istaknuo je kako je CD “Kamenita vrata live” plod molitve i slavljenja na Kamenitim vratima koje se već treću godinu zaredom slavi svakog utorka od 20 do 21 sat na Gornjem gradu.

CD “Kamenita vrata” je live snimka koncerta koji je bio prošle godine održan na samim Kamenitim vratima gdje je bilo preko 1500 ljudi. Ondje su pjevali Nina Badrić, Ivana i Marija Husar, sestre Palić, Stjepan Lach, Petra Antolić i mnogi drugi izvođači. Od glazbenih producenata Ante Gelo, Goran Kovačić, Robert Vrbančić i ostali vrhunski glazbenici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Alan je “progovorio u ime najmanjih” sudjelujući u pjesmi “Želim živjeti” koja je izazvala mnoge reakcije u javnosti podsjetivši kako je svaki ljudski život dragocjen. Snažno svjedoči svoju vjeru te je u svom intervjuu za Narod.hr istaknuo kako je glazba izvrstan medij: “Dotiče samu dušu, on je Božji kanal do čovjeka koji isto možemo upotrijebiti u loše i u dobro”.

Alan Hržica je u glazbi od svoje 22. godine života kada je napisao i svoju prvu pjesmu i od tada se počinje ozbiljno baviti glazbom. U godinama koje je bio van glazbene scene zadobio je i glazbenu i osobnu zrelost koja već polako, ali sigurno nailazi na prepoznavanje kod velikog dijela publike.

Zadnjih dvije godine je vrlo zamjetljiva njegova aktivnost na sceni duhovne glazbe gdje itekako čini važni dio te glazbene duhovne tematike.

Ulaznice za koncert potražite u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dallasu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop.
Online prodaja: www.ticketshop.hr

[FB]

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.