(VIDEO) Nikako ne propustite: Novi koncert duhovne glazbe ”Progledaj srcem”

Koncert duhovne glazbe ”Progledaj srcem” treću godinu zaredom održava se 18. veljače 2017. g. u košarkaškom centru Dražen Petrović – ”Cibona” u Zagrebu, s početkom u 20 sati.
 
Kupnjom karte za taj koncert pomažete produkciju programa i djelovanje Laudato televizije koja će na Božić 2016. g. obilježiti prvu godišnjicu svog emitiranja. Uz postojeće emitiranje putem kabelskih platformi, velika želja LTV-a je emitirati program putem zemaljskog signala u cijeloj Hrvatskoj. Time bismo ušli u svaki hrvatski dom.
 
U približavanju većem broju gledatelja, veliki korak predstavlja dobivena koncesija za Grad Zagreb i okolicu za emitiranje LTV-a na zemaljskoj digitalnoj platformi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na 3. koncertu ”Progledaj srcem” nastupa trinaest izvođača:

October light, s. Dijana Lončarek, Zvonimir Kalić i Band Noel, Rafael Dropulić Rafo, fra Marin Karačić, Nadbiskupijski zbor mladih, Marko Kutlić i Duhovni kutak, Božja pobjeda, Zbor Mihovil, Emanuel i gost iznenađenja!

“Koncertom ćemo zajedno zahvaliti Bogu za velika i divna djela kojima se proslavlja gradeći projekt LTV-a, obiteljske televizije s kršćanskim vrijednostima. Pozivamo vas diljem Lijepe naše – dođite! Zajedno ćemo pjevati, moliti i zahvaljivati Bogu, s istaknutim izvođačima hrvatske glazbene duhovne scene”, istaknuli su iz Laudato televizije
 
Duhovne misli i poticaje uputit će p. Ivan Ike Mandurić, DI, duhovnik SKAC-a u Zagrebu.
 
MC večeri je Marin Periš.
 
Otvorimo srca za Gospodina! (Pro)gledajmo srcem!
 
Organizator koncerta: Udruga Ime dobrote
Suorganizatori: Laudato televizija i Laudato d.o.o.
 
Ulaznice po cijeni od 50 kn (parter, stajanje) i 60 kn (tribine, sjedenje) od ponedjeljka, 16. siječnja 2017. g. moći će se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Laudato galerije – Importanne Galleria, Iblerov trg 10, Mezannin
webshop: galerije.laudato.hr
Verbum – Kaptol 29 i Teslina 11
Croatia Records – Bogovićeva 5
Božji blagoslov i dobro došli!

progledaj_cibona

Pogledajte kako je to izgledalo prošle godine:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.