Bivši vatreni Dario Šimić postao savjetnik predsjednika Palerma: Slagat ću momčad na zimu

Foto: snimka zaslona

Dario Šimić napravio je novi korak u svojoj nogometnoj karijeri – postao je službeni član stručnog stožera talijanskog prvoligaša Palerma. On će biti “osoba od povjerenja” (savjetnik) tamošnjeg predsjednika Maurizija Zamparinija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sa zadovoljstvom vas možemo obavijestiti da je Dario Šimić postao dio tehničkog osoblja Palerma kao osobni savjetnik predsjednika koji će biti veza i podrška u odnosima između kluba i trenera, osoblja i momčadi. Nadamo se da će svojim sjajnim igračkim iskustvom pomoći našem klubu,” objavio je sicilijanski klub u kratkom priopćenju.

“Dobio sam poziv nakon što je sportski direktor dao otkaz. Sutra idem u Palermo, radujem se novom izazovu” rekao je Dario Šimić za Goal, pa nastavio:

“Sretan sam što sam dobio priliku na ponuđenoj poziciji, ovo je za mene stvarno veliki izazov. Oduvijek me privlačila ta pozicija da budem blizu momčadi i terena.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.