Lorenzo Fontana, ministar obitelji u novoj vladi Italije: ‘Stanimo u zaštitu obitelji koju žele svjesno razoriti!’

Foto: fah

Ovo pismo koje je talijanski ministar obitelji uputio listu Il Tempo, neočekivani je obrat u Italiji koji daje nadu ovom napaćenom svijetu posebno uništenoj Europi! Prenosimo pismo u cjelosti s napomenom da Italija ima ministra koji u pismu citira Sv. Papu Pija X.

Lorenzo Fontana, novi ministar obitelji u Italiji izvrgnut je nevjerojatnom udaru elite jer se u današnjim vremenima usuđuje govoriti istinu, piše Il Tempo, a prenosi dnevno.hr.

I dok se u Hrvatskoj razbacuju silnim reformama za podizanje hrvatske obitelji, naši vladajući vješto zaobilaze srž problema i ne suprotstavljaju se zlu razaranja obitelji.

Ovo pismo koje je talijanski ministar obitelji uputio listu  Il Tempo, neočekivani je obrat u Italiji koji daje nadu ovom napaćenom svijetu posebno uništenoj Europi! Prenosimo pismo u cjelosti s napomenom da Italija ima ministra koji u pismu citira Sv. Papu Pija X. Za to vjerujte, danas, potrebna je ona apostolska hrabrost. Bog te blagoslovio i  sačuvao, Lorenzo.

“Dragi Direktore, zahvaljujem se Vama, listu Il Tempo, Vašem uredništvu i svima onima koji su mi izrazili podršku u danima u kojima smo svjedoci snažnog napada ne samo protiv mene, već protiv vrijednosti s kojima se identificira tiha i mirna većina naše zemlje.

Ono što smo vidjeli podsjeća gorko na predviđanja Gilberta Keith Chesterton: “Mačevi će biti izvađeni za pokazati da su listovi zeleni ljeti”, proroštvo koje nam više ne izgleda tako daleko.

I upravo je to ono što se dogodilo. Rekli smo stvari koje smo smatrali normalnim, skoro prihvaćene samima po sebi:

da jedna zemlja za napredovati treba imati djecu, da se majka zove majka (i ne roditelj 1), da se otac zove otac (i ne roditelj 2).

Rekli smo da posljednji i jedini koji trebaju se pitati o odgoju, rastu i čuvanju djece su njihovi očevi i majke, presveti princip slobode.

Reakcija – izvjesnih krugova koji od relativizma prave svoju zastavu – bila je vrlo nasilna. Počeo je žestoki rafal psovki, uvreda, čak i osobnih, i prijetnji (koje je se prijaviti kompetentnim službama). Društvene mreže su prošile utjecaj ove akcije…

Živimo u čudnim vremenima. Nalet izvjesnih relativističkih ideologija prelazi granicu realnosti, dolazeći i do toga da se dovodi u pitanje očiglednosti, koje su odraženeu našem Ustavu: “Republika priznaje pravo obitelji kao naravnoj instituciji utemeljenoj na braku”, stoji u čl. 29, koja je princip mog djelovanja kao ministra.

Rekavši ovo: nasrtaji elite ne plaše nas i ne plaši nas suprostaviti se diktaturi jednoumlja.

Idemo naprijed, vrlo motivirani, imamo mnogo projekta za uvesti.

Činimo to sa mnogima koji, kao Vi, pokazuju nam svoju solidarnost. VI ste bili, u velikom broju, i svi zaslužuju iskreno zahvaljivanje.

Povijest nas krijepi: “Zvati će vas papistima, natražnima, nepomirljivima, klerikalcima: budite ponosni!”, rekao je Sv. Pio X.

I ponosimo se što se ne plašimo zvati kršćanima, zvati se majkama, očevima, biti oprijedjeljeni za život. Imamo dosta široka ramena za oprijeti se besplatnim napadima odgovarajući evidencijom čina, snagom ideja i konkretnošću akcija. Čast slobodnim novinama koje imaju hrabrosti ići protiv struje.

Nikad kao u ovim trenucima boriti se za normalnost je predstavljalo herojski čin.

S poštovanjem,

Lorenzo Fontana, Ministar Obitelji

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/dnevno.hr