Hoće li zdravstvo prestati primati uplate od necijepljenih ?

bolnice covid potvrda
Foto: Fah, Depositphotos; fotomontaža; Narod.hr

Komentar čitatelja

Novi režim u bolnicama: Bez Covid potvrde ili testa neće se moći ući?

Ovo prelazi sve granice normalnog ponašanja. Njihovom licemjerju i ucjenama nema kraja. Cijelo vrijeme kao papagaji ponavljaju da nema obveze cijepljenja a na svaki mogući način prisiljavaju, ucjenjuju ljude da se cijepe iako sve više informacija dolazi iz cijelog svijeta da cijepiva ne pomažu, da i dvostruko cijepljeni ljudi bivaju zaraženi isto kao i necjepljeni, da virus nije opasan za mlađe i za one s jakim imunitetom. Najnovija izraelska studija kaže da i cijepljeni i necjepljeni podjednako bivaju zaraženi.
Žrtvovanje vlastitog naroda za judine škude izgleda NJIMA NIJE NIKAKAV PROBLEM SAVIJESTI.

S obzirom da ne poštuju volju većine naroda kojeg bi trebali predstavljati njih sve odreda trebamo i moramo smijeniti i sudski procesuirati. Ne smije se čekati da naprave totalnu štetu, iako je već do sada enormna šteta cijelom hrvatskom narodu već napravljena. Zar ćemo čekati da svi postanemo sirotinja gladna kruha da krenemo masovno na ulice? Sam Bog zna koliko Peljeških mostova nam iz očiju otimaju godišnje, što na cijepljenje, testiranje, maske, dr. opremu a uz to mnogima ne dozvoljavaju raditi i zarađivati za kruh, za obitelj. OVO VODI POTPUNOM OSIROMAŠENJU SVIJU NAS. Pitanje je momenta kad će svatko od nas postati gladan kruha, ukoliko se ovo nastavi.

Hoće li zdravstveni sustav prestati primati uplate od necijepljenih ?

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: Fah, Depositphotos; fotomontaža; Narod.hr