Hrvatsku treba lišiti svih zloduha prošlosti, a ne selektivno!

nina obuljen zlatko hasanbegović
Foto: Snimka zaslona; fotomontaža: Narod.hr

Komentar čitatelja

Hasanbegović oštro Obuljen: Pogrešno ste tvrdili – historiografija nije ‘rekla svoje’ o broju žrtava u Jasenovcu

Hrvatsku treba lišiti svih zloduha prošlosti, a ne selektivno!
(promijenjen red riječi, ali ovo je zastrašujuća misao za sve jugonostalgičare i crvenzvjezdofile).

“Oni koji relativiziraju jugoslavenske, komunističke, masovne ratne i poratne zločine nemaju moralno pravo postavljati se kao historiografski, politički ili bilo kakav arbitar o svim traumama krvavog i teškog hrvatskog 20. stoljeća.”

Ovo je direktni šamar falsifikatoru i moralnom invalidu Ivi Drobilici, i njegovim političkim pokroviteljima, olinjalom Kusiću u studiju, i gospončeku anemične frizurice s Markova trga.

Kusi je Kusić promrmljao o svom, neslavno propalom vijeću: “Vlada je osnovala ovo Vijeće, a što se nije usudio nitko drugi.

Mogući odgovori Kusiću:
1. ”Ako želim da se neki problem nikada ne riješi ja osnujem povjerenstvo” Winston Churchill.

2. Da se željelo pozitivni pomak, vijeće ne bi bilo kadrovirano tako da napravi dva dokumenta, gdje se oko jednog svi slažu, a drugi dobije 9 potpisa i 8 izdvojenih mišljenja.

3. Da se željelo pozitivni pomak, vijeće ne bi bilo kadrovirano tako da u njemu ima više od jednog Titofila i veličatelja komunističkih zločinaca i komunističkog totalitarizma.

4. Da se željelo pozitivni pomak, vijeće bi bilo kadrovirano tako da u njemu nema Kusića, ili nema Goldsteina, ili nema obojice.
Ne mogu njih obojica kroz ušice igle. Ne može ni jedan od te dvojice.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: Snimka zaslona (Fotomontaža: Narod.hr)