Letiti avionom – smrtonosno?!

Foto: Snimka zaslona

Komentar čitatelja

Odvjetnik pojašnjava može li bolnica od liječnika koji nije cijepljen tražiti odštetu zbog širenja zaraze

Ne mogu vjerovati kakve gluposti priča ovaj odvjetnik. Pa u samoj medicini ima masa onih koji su protiv cijepljenja i ovo cijepljenje (koje to nije) je protiv pravila struke i dosadašnje dobre medicinske prakse. Nadalje bolest nije “smrtonosna” ako ju preživi 99% zaraženih. Ebola je smrtonosna. Rak pluća je smrtonosan. Pa to je kao da kažemo da je letenje avionom smrtonosno jer gotovo svi koji padnu poginu. Ali koliko ih sveukupno pada? Statistički najsigurniji oblik putovanja. Neka se radije pozabavi pričom o patentima, jer su sekvence spike proteina odavno patentirane. A od 2008. razmatra se mogućnost korištenja koronavirusa kao biološkog oružja ali i kao vektora za neka cjepiva.

Nadalje, kod nas ni cijepljenje protiv gripe nije obavezno za doktore a jednako mogu zaraziti pacijente, što može dovesti (i u praksi dovodi) do smrtnih ishoda.

Naučite da s virusima živimo, da se respiratorni virusi šire disanjem, govorenjem, kašljanjem, pljuvanjem i neopranim rukama, da se te bolesti mogu preboljeti, ali da se može od njih i umrijeti. Krivnju možeš tražiti jedino ako je dr mogao na bolovanje kad je shvatio da je bolestan, ali nije otišao. Ili ga je poslodavac prisilio. Bolnica nije mjesto gdje se ne možeš zarazit. Bolnica je mjesto gdje se MOŽEŠ zarazit. I ako su poduzeli što su mogli, ne bi smjelo biti moguće tražiti neku extra krivnju. Cijepljenje nikako ne treba biti obavezno. Pogotovo ne ovakvo cijepljenje.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: Snimka zaslona