Ne talasaj! (Plenkovićevo gaženje demokracije)

Foto: Fah (Fotomontaža: Narod.hr)

Komentar čitatelja

Škoro: ‘Podržat ćemo osnivanje istražnog povjerenstva za poslijeratnu obnovu’

Ništa vi nećete postići sa zahtjevima za istražna povjerenstva, dok je u Saboru dvije trećine komunističkih i “antifašističkih” zastupnika. Ako i prihvate osnivanje povjerenstva, i vas i nas će provozati kao male majmune a javnost će saznati samo ono što “kreatori javnosti” žele. Jedini način je ono što čini Karolina Vidović Krišto a to je – sa saborske govornice postavljati pitanja i tražiti odgovore. U ime javnosti, u ime onih koji su ih izabrali. No, po svemu sudeći, takva pitanja nisu poželjna ni komunistima, ni “antifašistima”, a izgleda ni vama. Svatko nekoga štiti i drži se one – Ne talasaj!!!

Zamislimo umjetničku instalaciju u Rijeci gdje je bila crvena zvijezda, crno uhato U.

Ono što je najgore, nikome takvo što niti ne pada na pamet. Postoji li razlika između uhatoga U i crvene zvijezde? Zar nisu komunisti pobili više ljudi od ustaša?

Što su crnci bili u Americi do 1861., to su i danas Hrvati u Hrvatskoj, građani drugoga reda. Jugokomunisti upravljaju svim strukturama države. Najbolji primjer je poništavanje 40.000 valjanih potpisa za referendum. Što su državne institucije napravile? Priznale su da je sve u redu. Bilo je pojedinačnih otpora, ali većina je ušutkala manjinu.

Demokracija? Ili uvod u totalitarizam 21. stoljeća?
Nakon pobjede u ratu, bez glasa smo pali na Plenkovićevo gaženje demokracije.

 

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: Fah (Fotomontaža: Narod.hr)