Oduzima državotvornost Hrvatima

Foto: Fah (Fotomontaža: Narod.hr)

Komentar čitatelja

Narod.hr pita pravobraniteljicu: Kada će reagirati na Pupovčevo brojenje krvnih zrnaca?

Pupovac se može pravdati da je odgovarao na pitanje koliko Srba je stradalo, što je u krajnjoj liniji legitimno pitanje od strane srpskih medija.                                              Ono što je problem je da je dok je nabrajao Hrvate isticao koji se odakle doselio: poanta je delegitimizirati postojanje hrvatskog stanovništva na tom terenu kao stranog i doseljenog.

Također još gore od svega toga je da je na Pink TVu (režimskom mediju u Srbiji kakvom u Hrvatskoj nema analogije) na pitanje je li istina da CK u Hrvatskoj pita za nacionalnost prije nego pruži pomoć (ona zlobna laž od jučer il kadli) odgovorio da bi “bio rezerviran” prema tome. Dakle ne jasno “ne”, nego ostavlja mogućnost istinitosti te laži, na srpskom mediju koji služi stvaranju histerije i klasične srpske iluzije ugroženosti među svojom publikom 24 sata dnevno. Taj čovjek je doslovno otrov i vjerojatno najsposobniji srpski vođa od Karađorđa do danas, budući su oni svi redom bili agresivni impulzivni nasilni trogloditi. Ovaj je daleko pametnija i opasnija sorta.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: Fah (Fotomontaža: Narod.hr)