Ovo je istina

Plenkovićev stanimirović
Foto: Fah; fotomontaža: Narod.hr

Komentar čitatelja

Plenkovićev HDZ podržava Stanimirovićevu tvrdnju o tome da ‘Srbi nisu počeli rat u Vukovaru’

Ovo je istina.
Ratu su prethodila huškanja i prijetnje Srba, zatim naoružani Srbi do zuba na cestama i selima, maltretiranja, otmice i napadi na Hrvate, pa izdvajanje SAO Krajine iz Hrvatske i odlazak Srba iz Sabora.
Zauzimanje policijskih postaja RH od terorista u Kninu, Benkovcu, Obrovcu, Dvoru, Vrginmostu, pa policijske postaje u Pakracu, pa Plitvica, napad na službenu policiju RH i ubojstvo policajca, pa klopka i napad na policiju RH u predgrađu Vukovara (Borovo Selo). Masakr, kopanje očiju, raskoljavanje glava sjekirama, klanje službene policije RH noževima.
Nakon toga u svibnju 1991, o tome sr ne piše, dolazi do pokušaja zauzimanja Vukovara i Borova, te borbi u gradu dok RH nije preuzela grad.
To je istina, kakva ubijanja Srba…ukratko

P. S. Mogu li Nijemci doći dan ranije od komemoracije u Auschwitz i polagat vijence za onih 7-8 Nijemaca koje je ubila Crvena Armija kod oslobađanja logora? Smiju li Hrvati doći na dan komemoracije Jasenovca doći i položit vijence za Hrvate koje su ubili partizani u Jasenovcu?
Mi ne smijemo 27.7 doći stavit vijence u Srb na dan kada su Srbi ubili tamo 18 djece i gdje nije ubijen nijedan Srbin, a Pupovac i HDZ na dan pokolja dolaze provocirat….imaju 365 dana u godini, uostalom neka daju imena tih ubijenih Srba da vidimo jesu li to žene i djeca ili snajperisti koji su mene skoro ubili u Karlovcu par puta…

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: Fah (Fotomontaža: Narod.hr)