Pokušaj kontrole

Foto: Fah

Komentar čitatelja

Prof. Zgrabljić Rotar: ‘Komentari čitatelja najvažniji su izraz građanskog novinarstva’

Ovo je POKUŠAJ VRHA VLASTI da kontrolira i one medije (osobito portale i društvene mreže) koje do sada nusu uspjeli staviti pod svoju kontrolu, a preko njih i široke slojeve nezadovoljnog naroda. Naravno da to pokušavaju napraviti vrlo perfidno na način da uredništvo portala izbjegavajući bilo kakve financijeske sankcije, samo radi autocenzuru i cenzuru u korist onih državnih institucija i praktički vrha vlasti sa “batinom” u ruci (financijskim kaznama). Bojim se da će i obične kritike politike i političara potpadati prečesto pod ovu autocenzuru jer će mali i financijski manje moćni mediji pokušavati na svaki način izbjeći financijske kazne.

Na kraju ispada da se prebacivanjem odgovornosti na uredništva portala… provodi prava cenzura u funkciji diktature vrha politike, koji su opet u službi centara moći i globalista odakle i dolaze ove inicijative kako bi se narodne mase natjerale na šutnju i mirno prihvaćanje svega što im se nameće. Ako dođe do prave i snažne cenzure onda bi narod mogao izražavati svoj bunt na mnoge druge načine, (možda ulicom ili sl.) koji bi mogli biti daleko manje simpatični vlastima.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: Snimka zaslona