Domovinski pokret: ‘Banožić i Medved provode svojevrsni puzajući totalitarizam, pa čak i fašizam’

Foto: fah, montaža Narod.hr

“Što je sljedeće? Da vojska preuzme vlast u Republici Hrvatskoj? Uhićenje neistomišljenika?
Jedino je točno ovo: Kad je u pitanju istraga motiva za nesretni događaj na Trgu sv. Marka, u Vladi očito svi znaju sve, ali kad je u pitanju borba protiv korupcije u Klubu u Slovenskoj, kad su u pitanju vjetroelektrane, ovršeni, nestali, raseljeni, korupcija i klijentelizam, tad ne znaju ništa”, pita se Domovinski pokret na Facebooku.

“QUO VADIS, HRVATSKA?
KAD TREBA, NE ZNAJU NIŠTA, INAČE ZNAJU SVE

Izjava ministra obrane Banožića u Vukovaru, gdje je iza njega vječni plamen, s desna Memorijalno groblje, a s lijeva bijeli križevi koji simboliziraju nestale hrvatske branitelje i borce za hrvatsku slobodu, zastrašujuća je. Njegovo papagajsko ponavljanje riječi Velikog vođe nevjerojatno podsjeća na vremena i totalitarni režim protiv kojeg su se upravo ti ljudi borili i položili svoje živote.

Banožić, ministar obrane bez odsluženog vojnog roka, drznuo se prejudicirati zaključak istražnih organa i staviti se u funkciju i istrage i suda pa je ustvrdio kako, prema dosadašnjim rezultatima istrage, u napadu Danijela Bezuka ima elemenata organiziranog djela. Mi smo rijetka zemlja u kojoj ministar obrane sve zna o postupcima institucija unutarnjih poslova, a uz to prejudicira i donosi zaključak. U trenutku kada Hrvatskoj zbog koronavirusa prijeti novo ograničavanje ljudskih prava i sloboda i kada Sabor ne zasjeda dva tjedna, ministar obrane provodi svojevrsni puzajući totalitarizam, pa čak i fašizam.
Svoj obol skandaloznim izjavama Plenkovićevih trbuhozboraca dao je i potpredsjednik Vlade i ministar branitelja Tomislav Medved. Rekao je kako će se istraga pozabaviti oporbenim političarima koji ”sudjeluju u huškanju i stvaranju ozračja gdje je nedopustiv govor mržnje”. I za njega vrijedi isto što i za Banožića jer i ministar branitelja provodi svojevrsni puzajući totalitarizam, pa čak i fašizam.

Što je sljedeće? Da vojska preuzme vlast u Republici Hrvatskoj? Uhićenje neistomišljenika?
Jedino je točno ovo: Kad je u pitanju istraga motiva za nesretni događaj na Trgu sv. Marka, u Vladi očito svi znaju sve, ali kad je u pitanju borba protiv korupcije u Klubu u Slovenskoj, kad su u pitanju vjetroelektrane, ovršeni, nestali, raseljeni, korupcija i klijentelizam, tad ne znaju ništa.
Quo vadis, Hrvatska?”, objavio je Domovinski pokret na Facbeook.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr