(FOTO) Ovog mladića u Sinju ni kiša ne može spriječiti u prikupljanju potpisa – pogledajte fotografije iz drugih dijelova Hrvatske!

Sinj

Fotografija mladića u Sinju, koji, usprkos kiši, prikuplja potpise držeći kišobran iznad potpisnog mjesta, oduševit će vas!

Usprkos svim opstrukcijama i lošim vremenskim uvjetima, volonteri referendumske inicijative “Narod odlučuje” diljem Hrvatske entuzijastično prikupljaju potpise za bolji i pravedniji izborni sustav.

Fotografije nam dolaze iz Sinja, Dugog Rata, Rogoznice, Slavonskog Broda, Zaprešića, Virovitice, Omiša, Osijeka, Pakoštana…

Koliko su volonteri do sada bili uspješni govori podatak koji je Inicijativa objavila na današnjoj konferenciji za medije: u prva tri dana prikupljeno je 78. 000 potpisa.

> Narod odlučuje: U prva tri dana prikupljeno 78.000 potpisa – unatoč svim preprekama

Da bi se raspisao referendum, potrebno je prikupiti 374.740 potpisa birača. Zato pronađite volontere u svom mjestu i potpišite!

(FOTO) “Narod odlučuje” – prvog dana prikupljanja potpisa ni jako sunce ni kiša nisu zaustavile volontere i narod koji je potpisivao

Potpisne lokacije pronađite ovdje i ovdje te na stranici Inicijative, uz napomenu da su još uvijek u procesu ažuriranja.

Referendumska pitanja možete proučiti ovdje, a podsjećamo da i dalje možete javiti na ovoj poveznici i priključiti se volontiranju.

Iz Inicijative vas željno očekuju!

Izvor: narod.hr